Uddevalla Stadsstafett är äntligen tillbaka. Lagloppet för dig som tillsammans med dina vänner, kollegor eller familj får uppleva ett riktigt kul lopp! Varje lag består av fem deltagare som tillsammans springer 4 kilometer i fem etapper genom Uddevalla centrum.


Den 21 september 2023 är de så dags, scrolla ner för mer information och för att anmäla er idag! Första start är kl. 18.15 från torget.


Samma dag arrangerar vi också Knatteracet för alla barn upp till 11 år. Ett lopp som är 400m med start utanför Gallionen och målgång på torget. Alla barn får diplom, fika och medalj!

Stadsstafetten och Knatteracet är aktiviteter inför Friidrotts SM 2024 på Rimnersvallen!

Anmäl till Stadsstafetten:

Anmälan till Uddevalla Stadsstafett görs nedan i formuläret. En anmälan per lag! Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Betalning av anmälan kan ske via kort, Swish eller direktbetalning och görs i samband med anmälan. Märk betalningen med lagnamn eller kontaktperson.

Swishnr. 1233430949

Anmäl till Knatteracet:

Anmälan till Knatteracet görs nedan i formuläret. En anmälan per barn! Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Betalning av anmälan kan ske via kort, Swish eller direktbetalning och görs i samband med anmälan. Märk betalningen med barnets namn.

Swishnr. 1233430949

Information: 

Anmälan är bindande, både till Stadsstafetten och Knatteracet. Inga avgifter återbetalas vid utebliven start.

Anmälningsavgift till Stadsstafetten – 1 000kr per lag

Anmälningsavgift till Knatteracet – 50 kr per barn

Regler och villkor finns längre ner på sidan.

OBS! Sista anmälningsdag är satt till 19 sept!

Anmälan till Uddevalla Stadsstafett 2023

Anmälan till Knatteracet 2023

1. Start och målområde

2. Växel 1, 3. Växel 2, 4. Växel 3, 5. Växel 4

1. Start och avprickning

2. Målområde

Resultat