Under onsdagens styrelsemöte i Rimnershallen delades en utmärkelse ut som inte delas ut så ofta.

Våran Bengt Johansson utnämndes till hedersmedlem i IK Orient.

Bengt har under 16 år jobbat som kanslist för klubben och utöver det lagt ner åtskilliga ideella timmar i föreningen. Han har funnits med i många olika sammanhang för föreningen, i mer eller mindre alla tävlingar sen 2003 i sekretariatet t.ex. Vilket är otroligt många tävlingar!

Han var med i flytten av kansliet 2011 när Rimnershallen öppnade och startade upp arbetet på kansliet i dem nya lokalerna. Bengt var också med och grundade den tidigare caféallians som drev caféet i Rimnershallen innan IK Orient tog över driften ensamma 2014. Han har varit med och gett nästa generation av ledare/föreningsledare i klubben fina kunskaper i hur man blir en bra föreningsmänniska och hur roligt ideellt arbete tillsammans med andra kan vara.

Förre sommaren valde Bengt att gå i pension och förra veckan fyllde han 70 år! Trotts detta hittas han löpande tre mornar i veckan tillsammans med våra andra duktiga veteraner i hallen.

Vi är otroligt glad och tacksamma för alla Bengts insatser genom åren! Han kommer med all säkerhet finnas med i kulisserna framöver…

– Bengt, ett stort tack till dig!

På bilden delar ordförande, Alexander Rahm, ut utmärkelsen till Bengt. Alexander och Bengt har jobbat tillsammans 2011-2017 på kansliet och i caféet.