Vilket klubbmästerskap!
Denna söndag arrangerade IK Orient ett klubbmästerskap i Rimnershallen för våra aktiva i klubben. Det blev en dag då vi fick träffas, lära känna varandra grupperna emellan och att skratta! Klockan 10.00 var det klart för start och det var dags att plocka fram vinnarinstinkten för att tävla om att bli klubbmästare för sin åldersklass. Tre grenar stod på spel, 60m, kula och längd. Poäng samlas vid varje gren som sedan sammanställs och ger en placering. Aktiva från grupp 05-06, 07-08, 09 och 10 deltog. Väldigt många nya personliga rekord sattes!
Stort grattis till ALLA som var med och genomförde detta klubbmästerskap. Väl kämpat! Vilken laganda ni visar! Det går inte att missa vilket härligt gäng ni är. Ni peppar och stöttar varandra, skratten hörs långa vägar samt goa hejjarramsor! Vi vill även rikta ett stort tack till alla er ledare och föräldrar som var med som funktionärer denna dag.