Snart dags för friidrottsskola!

Nu närmar det sig för IK Orients traditionella sommarfriidrottsskola. Nedan finner ni lite information inför friidrottsveckan.

Tider för veckan:

måndag – torsdag (21-24 juni) kl. 10.00 – 13.30 på Rimnersvallen

Uppstart: entrén till Rimnershallen

Betalning: Sker på plats vid uppstart, helst via Swish, men det går också bra att betala in via Bank Giro. Har ni redan betalat behöver ni kunna visa upp det på måndagen. Viktigt att ni märker inbetalningen med ditt barns för- och efternamn samt personnummer i meddelandefältet.

Swish: 1233430949

Bankgiro: 5841-4186 SWEDBANK

Pris för friidrottsskola: 500kr/vecka – Medlem i IK Orient 400kr/vecka. Pris för friidrottsfritids: 300kr/vecka – Medlem i IK Orient 200kr/vecka.

Hur kommer veckan att se ut?

Alla dagar börjar kl. 10.00 och avslutas kl. 13:30. I samband med betalning får ditt barn reda på vilken grupp hen tillhör. Det finns ledare på plats som visar barnen rätt. Samling och presentation av ledare kör varje grupp var för sig.

Det är två pass varje dag, ett före och ett efter mellanmålet. Mellanmålet serveras mellan kl. 11:30-12:00 ifrån caféet i Rimnershallen. Vi kommer att äta utomhus utspritt i våra grupper. Ni som har anmält att ert barn har någon form av allergi har vi tagit hänsyn till och ordnat alternativ mat.

Alla pass kommer att vara utomhus, så tänk på att ditt barn behöver en vattenflaska, bra skor att röra sig i och kläder efter väder (t.ex. regnkläder och en varmare tröja om det skulle bli kallt). Sista dagen kommer vi ha vår traditionella vattenstafett samt diplomutdelning.

Vad gäller angående fritids?

Ni som har anmält ert barn till vårt friidrottsfritids gäller följande tider måndag-torsdag: kl. 09:00- för lämning på morgonen och kl. 15:00 för hämtning på eftermiddagen. Det kommer att finnas ledare på plats hela dagarna under dessa tider.

Har ni frågor gällande friidrottsskolan får ni gärna höra av er till Helén Andréasson.

Heléns mail: helen_friidrott@hotmail.com

Vi ser mycket fram emot att få träffa era barn under dessa dagar! Varmt välkomna till oss!