DELTAGARREKORD! IK Orient har haft 135 barn/ungdomar som har kämpat väl dessa dagar på vår Friidrottsskola. Rekord även på fritids med över 50 anmälda barn! Vi är även stolta över alla ledare som var med, tack till er och väl kämpat!
Alla grupper åt mellanmål på olika platser för att hålla ett bra avstånd. Gott med påfyllning av lite ny energi!
Vi avslutade Friidrottsskolan som vi alltid gör, med en vattenstafett. Under Friidrottsskolan har de varit duktiga på att hålla avstånd till varandra. På vattenstafetten stod grupperna med 5 m avstånd samt avstånd till varandra inom den egna gruppen.
 De 6 grupperna blandades och delades in i 5 nya grupper. När startsignalen gick gällde det att frakta vatten i en mugg, från en hink till en annan hink. Laget med högst vattennivå efter tiden var ute vann, och vann gjorde grupp 1. Så glada de blev!
Efter stafetten gjorde sig alla redo för vattenkrig, och JÖSSES vad alla sprang!
Alla skvätte på alla! Blött men fantastiskt roligt! Barnen skrattade och det är väl det viktigaste, att barnen får vara barn och ha roligt! Plus, vem tackar nej till vattenkrig? Inte vi iallafall!
Tack! Tack för en helt underbar Friidrottsskola!