Ytterligare tävlingar har arrangerats där fina resultat från våra Orientare presterats!
I helgen som gått har Världsungdomspelen gått av stapeln på Ullevi, i år betydligt mindre för att hålla alla gällande restriktioner.
Detta stoppade ändå inte våra Orientare!
Agustin hoppade återigen 2m i höjdhoppet på ett mycket regnigt Ullevi, han var nära på 2,03 men denna dagen fick han nöja sig med 2m. Hampus Hassel hoppade riktigt fint i längdhoppet, han hoppade 5.79 vilket är nästbästa någonsin. Han hoppade faktiskt så sent som i tisdags förra veckan nytt fint pers på Rimnersvallen vid tävlingen som arrangerades då. Hampus hoppade då 5.95!
Hampus sprang också in ett nytt fint pers på 200m, nya tiden lyder 24.57, på 100m fick han tiden 12.10.
Jesper Simonsson sprang 100m på 11.88. Felicia Sjöblom gick till en fin B-Final, hon sprang där på 12.65 vilket gav en fjärde plats.
Emilia Bergh kastade nytt pers i spjut, 23.01 i F15, detta gav en trettonde plats. Saga Drottz gick till en fin A-Final i F12, tiden blev 8.52 och en fjärdeplats. Kompisen Alva Eurenius gick till B-Final i samma klass och sprang på tiden 9.01.
Stort Grattis till fina resultat!
(Bilden är från Hampus landning i pershoppet från Rimnersvallen)