En bra tävlingshelg ska nu summeras, fina prestationer i Linköping på årets JSM resulterade i bra placeringar för flera av våra Orientare.

Agustin Hilmersson var laddad för att hoppa högt i höjden efter sommarens otroligt fina hoppning, han har flera gånger hoppat 2m och högre. Hoppningen kanske inte riktigt var där i lördags och han fick denna dagen nöja sig med 1.88. Mycket bra insats efter en högklassig höjdhoppssäsong! Han hoppade också tresteg och där blev de ett mycket stort pers, med hela 40cm. Hans nya pers är nu 13.54 och detta resulterade i en femte plats.

Jacob Helsing gjorde en stark JSM insats och fick fyra fina lopp. Först försök på 400m samt final och samma insats på 200m. På 400m blev de en fin delad fjärdeplats på tiden 49.40. Det var samma tid som Simon Martinsson från MAI, det gick alltså inte att skilja deras tider. På 200m blev de en sjätte plats med tiden 22.63.

Julian Szamer gjorde sitt första mästerskap efter att ha hoppat bra under sommaren. Julian gjorde en mycket bra insats och hoppade 1.84 vilket var endast 1cm från sitt eget pers!

Kim Rodén gjorde också hon en stark insats med kraftiga höjningar i höjdhoppet.  Hennes resultat blev 1.55 denna JSM tävling.

Felicia Sjöblom hade lite otur på sitt 100m lopp och fick tyvärr avbryta.

I fredags kunde vi också berätta att det var Midnattslopp för våra löpgruppsdeltagare. Det var hela 34 personer som sprang årets midnattsloppsterräng. Våran teamledare för årets Midnattslopp, Helena Nyqvist, var mycket nöjd med allas insats. Vill man vara med på Midnattsloppets stadsrunda? Då är den redan nu på fredag med start kl. 22.00. Fin bana utlovas och mer info finns på löpgruppens FB sida.

Stort grattis till allas fina prestationer!