Guld till Elin Giebat på Götalandsmästerskapen!
I helgen avgörs Götalandsmästerskapen för 13-14 åringar i Malmö. Adepter från Blekinge, Bohuslän-Dal, Göteborg, Halland, Skåne, Småland, Västergötland och Östergötland är med och tävlar!
Imorse rullade bussen ner till Malmö, och vi har 7 duktiga tjejer från Orient med. I helgen tävlar Wilma Zetterström, Elin Giebat, Nova Hoffman, Linnea Mattsson, Denise Steene och Tilda Myrehag. Ella Flodman skulle ha tävlat, men p.g.a. bruten fot är hon istället med som extra support! Tränare Martin Giebat är också med.
Första dagen är nu avklarad. Elin tog hem segern i F14 höjd, med ett hopp på 1.56. 1 cm från pers!
I längd hoppade Wilma 4.22m och Linnea 3.90. Nova fick in en fin stöt i kula på 8.07m. I F13 600m sprang Denise in på tiden 1.57, följt av Tilda som sprang in ett nytt pb med 1.59.
”Vi har haft en helt grym helg!” så sammanfattades helgens Götalandsmästerskap. Tävling, glädje och gemenskap, + lite hotellfrukost på det.
Tävlingsdag 2 avslutades igår och vi hade två tjejer som kastade spjut, Elin Giebat och Nova Hoffman. Elin satte nytt pb med ett kast på 28.21 och placerade sig på en stark 7e plats, Nova fick in ett fint kast som mätte 20.66m. Denise Steene sprang 200m och Tilda Myrehag fick en fin start på 1500m, men efter känningar i baksidan fick hon tyvärr avbryta.
Ni har varit duktiga i helgen, alla tjejer! Nu tar vi sikte på lite go grundträning