Ett par extra fina priser delades ut under förra veckans julavslutning i Rimnershallen. Styrelsen har under 2021 beslutat att varje år dela ut sex fina priser i olika klasser för prestationer som sticker ut lite extra. De sex klasserna är Årets Klubbprestation, Årets Funktionär, Årets Förälder, Årets Träningsflitiga, Årets Kamrat och Årets Ledare. Standaret delas också ut till en Orientare som utmärkt sig på ett mycket extra ordinärt sätt, standaret kan också bara mottas en gång.

Standaret har delats ut genom åren till många namnkända Orientare.

På plats hade vi fyra pristagare och första priserna delades ut till:

Årets Klubbprestation – Jacob Helsing

Årets Funktionär – Maria Nilsson

Årets Ledare – Linda Drottz

Årets Kamrat – Saga Drottz

Övriga priser delas ut vid ett senare tillfälle.

Stort Grattis till er alla!