IK Orients ”High Jump Academy”, under ledning av Bertil Ljungqvist, anordnade igår en resultattävling i Rimnershallen i grenarna höjd och stav. Härligt att få hoppa på hemmaplan. De aktiva kom från flera olika föreningar, kul att se att så många ville vara med!
Från IK Orient kunde vi se flera välkända hoppare. Däribland Elin Giebat, Wilma Zetterström, Selma och Saga Drottz, Emma Reuterberg, Nicole Hoffman och Kim Rodén. Fina hopp av våra tjejer! 💪🏼🌟👏🏼
Agustin Hilmersson var 2:a i Sverige i P19 förra året och i kanonform. Hoppade igår 1.98 (innepers), och gjorde ett fint försök på 2.02. 👏🏼 En som gjorde comeback efter 1 års frånvaro var Love Ljungqvist, -09. Han hoppade 1.56 och var enormt nära 1.60. Gammalt totalpers 1.44. Julian Szamer hoppade 1.84, väldigt nära 1.88.
Vi kunde även se IK Orients Sven Alm, en inbiten Orientare, hoppade stavhopp! I klass M75 blev han 2:a med 1.83m.
Tack till alla aktiva, ledare, funktionärer och föräldrar, som gjorde hoppdagen till en så bra tävling.