Förra helgen tävlades det på hemmaplan när IK Orient arrangerade Lilla Uddevallaspelen i Rimnershallen. Denna tävling har blivit mycket populär, och vi hade över 700 personer inne i Rimnershallen under dagen. Många hade rest långa vägar för att ta sig hit, så det var roligt!
Flera grenar fanns att tävla i och det blev hela 950 starter denna dag. Fantastiskt!
Från IK Orient deltog ett trettital barn. Underbart att se så många rödklädda ute på banorna!
Det blev både pallplatser och personliga rekord denna dagen för många av våra Orientare! Några hade tävlat sedan innan, och några gjorde sin allra första tävling just denna dag. Pirrigt och spännande på samma gång! Barnen var så goa mot varandra, peppade och hejade på alla. Tänk så glad och lycklig man kan bli, när man t.ex. vinner sin första medalj på 60m.
Grattis och bra kämpat alla barn denna dag! Ni är stjärnor allihop!
Vi vill också rikta ett stort TACK till alla ni funktionärer som hjälpte till denna dag.