Friidrotts SM i Norrköping!
Nu börjar det dra ihop sig inför SM i friidrott, första tävlingsdagen är imorgon och IK Orient har flera aktiva på plats under hela helgen.
Under fredagen springer Jacob Helsing 400m, Tobias Jonsson kör 100m och längd, och Agustin Hilmersson hoppar höjd. Stora SM är en resa mot JSM för Agustin. På lördagen är det dags för vår Maria Nilsson som kastar diskus. Tränare Per Kåberg och Bertil Ljungqvist är med och coachar under helgen.
Jacob och Per är påväg dit, de har nyss mellanlandat i Jönköping och ätit burgare. Jacob hälsar att han ser fram emot loppet imorgon och att formen känns väldigt bra med tanke på alla skadeproblem som varit senaste halvåret.
Även Tobias ser fram emot helgen och tycker det ska bli kul, ”Formen är på topp!” säger Tobias.
Nu önskar vi er alla stort LYCKA TILL! Hela IK Orient hejar på er!
För att följa tävlingen så direktsänder SVT 1 tävlingen imorgon, med start kl. 16.00.