Månadens Orientare för september är… Tilda Myrehag!
Till en början spelade Tilda fotboll, men när hon slutat med den hakade hon på några kompisar som gick i Orient. Hon ville ha en ny sport och det blev friidrott! Vi är jätteglada att du valde att gå med just i vår förening!
Tilda tränar i dagsläget i gruppen med ungdomar födda 08/09. Hon tränar flera gånger/vecka och gillar att tävla i 800m, 2000m till 8000m. Hon sprang nyligen 800m på Götalandsmästerskapen och är en mycket lovande medel/-långdistanslöpare.
”Mina mål är att slå min fasters klubbrekord på 800 och 1500, och även bli bättre och snabbare på de långa sträckorna.” – Tilda
Det roligaste med friidrotten tycker hon är att springa intervaller, vara med och träffa nya vänner och testa nya saker.
Det bästa med IK Orient säger Tilda är att alla är välkomna, alla får vara med och man blir pushad framåt i sin utveckling inom friidrotten.