I fredags var det dags för IK Orients julavslutning, och vilken succé det blev!
I blandade grupper, från våra yngsta till eliten, tävlades det i 6 olika grenar. Grenarna var: kast med skumtomte, hinderbana, längdhopp, kaplapinns-bygge, 200m löpning och sifferordning. Vi avslutade såklart med vår traditionella och mycket populära julgransstafett. Här gällde det för lagen att så snabbt som möjligt klä en julgran. Hejaropen hördes långt och alla var så exalterade över att ta hem segern på stafetten, men det kunde bara bli ett segrande lag från stafetten och det blev lag nr 6!
När grenarna var avslutade var det dags för julfika, mumsigt!
Efter mycket noggrant uträknande från resultaten på de 6 grenarna och julgransstafetten, hade vi ett lag som stod som segrare, lag nr 2. Den guldiga vandringspokalen delades ut och de får nu behålla den till nästa års stafett! Alla deltagare i alla lagen denna kväll fick med sig hem en guldmedalj. Väl kämpat alla!
Glädjen, energin, kamratskapen och kämparglöden denna kväll var enorm. Det är tydligt att vi är den bästa föreningen! Vi är så stolta över var och en av er!