Låt oss presentera vår nyaste anställning i föreningen… JACOB HELSING!
Jacob tränar och tävlar för IK Orient sedan många år tillbaka och tillhör nu eliten. Han är van vid att arbeta inom föreningen, vilket vi ser som mycket positivt. Jacob kommer jobba 50% och den huvudsakliga uppgiften kommer vara att driva ett projekt som heter SM i Rörelse, ett sidoprojekt som är kopplat till Friidrotts SM, (som går av stapeln nästa år här på vår hemmaarena Rimnersvallen) men som IK Orient är grundare och ägare av. Uddevalla Kommun går in och stöttar detta projekt, vilket har gjort att vi har haft möjlighet att anställa Jacob för att driva detta.
Jacob kommer också sköta all planering/logistik runt caféet i Rimnershallen samt vissa administrativa delar på IK Orients kansli. Därför kommer ni nog att se hans signatur i flera kommande mail från kontoret!
Vi hälsar Jacob varmt välkommen i sin nya roll hos oss, och vi håller tummarna för snabba resultat under nästa års hemma-SM, då han deltar på 400m!