I torsdags var det sista dagen på sommarens friidrottsskola. Vilka fantastiska 4 dagar vi har haft! Träning, skratt och nya kompisar! Vi slog deltagarrekord, 150st! Rekord blev det även på fritids med ca. 70 anmälda barn, roligt!
Vi avslutade Friidrottsskolan som vi alltid gör, med vår vattenstafett. De 5 grupperna blandades och delades in i 5 nya lag. När startsignalen gick gällde det att frakta vatten i en mugg, från en hink till en annan hink. Laget med högst vattennivå efter tiden var ute vann, och vann gjorde lag 3!
Efter stafetten gjorde sig alla redo för vattenkrig, och JÖSSES vad alla sprang!  Roligt för både stora som små! För vem tackar nej till ett vattenkrig? Inte vi iallafall!
Tack för en helt underbar Friidrottsskola! Ses nästa sommar!
Ps! Det finns flera filmer på vår Instagram från dagarna, in och kika på dom vettja!