1 år kvar!

Idag, fredag, om precis 1 år är dagen då IK Orient tillsammans med Uddevalla Kommun stolt inviger Friidrotts SM 2024 på nya Rimnersvallen.

Förberedelserna är i full gång och fler och fler partners ansluter sig till arrangemanget. Det gör också funktionärer, vilket föreningen är mycket glada för. IK Orient kommer tillsammans med Uddevalla Kommun och våra partners, bjuda på en spännande vecka fylld med aktiviteter som är kopplade till friidrotten. Stadsstafetten, familje- och prova-på aktiviteter, träffa friidrottsstjärnorna som skall till OS i Paris veckorna efter vårt SM och sen, ta del av tre dagar fyllda med häftiga tävlingar på Rimnersvallen! Var med och skapa idrottsfesten i Uddevalla centrum och på nya Rimnersområdet.

Skriv upp 28–30 juni 2024 i kalendern! Då är det dags.

Besök vår SM-hemsida: 2024.smfriidrott.se