Alexander, mottagare av Hugo Levins pris!
Lördagen den 14/10 blev IK Orients ordförande Alexander Rahm Johansson utnämnd till årets mottagare av Hugo Levins pris. Det är ett årligt pris inom svensk idrott som tilldelas unga framstående
idrottsledare och idrottsorganisatörer
för utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa.
Alexander uppmärksammades i en högtidlig ceremoni på Börsen i Göteborg för sitt betydande arbete och engagemang inom friidrotten. Han blev hyllad och gratulerad av såväl svenska idrottsprofiler, os-medaljörer och förbundsledare från flertalet idrottsförbund inom RF.
Alexander har inte bara dedikerat sin tid utan även sitt hjärta för att se till att friidrotten inom IK Orient är tillgänglig för så många som möjligt. Han har arbetat otaliga ideella timmar, ofta bakom kulisserna, för att arrangera stora mästerskap, evenemang, träningar och tävlingar.
Hans beslutsamhet och oförtröttliga arbete har resulterat i att IK Orient och Uddevalla kommun nu dessutom står som värd för friidrotts-SM nästa år. Det är en prestation som inte bara är glädjande för friidrottsentusiaster utan också för hela staden. Att arrangera ett mästerskap av denna dignitet är ett stort åtagande, och Alexander har tagit det på sig med entusiasm och skicklighet. Hans ledarskap och förmåga att samla människor har gjort detta möjligt.
För atleter och friidrottsentusiaster runt om i Uddevalla kommer detta vara en unik möjlighet att visa upp sitt bästa på hemmaplan och att få uppleva ett SM-mästerskap på nära håll. Det kommer att vara en händelse som kommer att skriva historia och lämna en varaktig inverkan på friidrotten i staden.
Vi vill alla säga STORT GRATTIS till dig Alexander!