Den 6 januari hölls distriktmatchen i Karlstad, en spännande friidrottstävling där flera ungdomar från IK Orient var med och representerade vårt distrikt. Tävlingen var fylld med glädje och spänning. Västsvenska laget kämpade tappert och slutade på en imponerande 5:e plats, strax före Halland.
Under hela dagen visade det norska laget Akershus upp en imponerande överlägsenhet. Ida och Elvira imponerade i stavhopp och Emma och Majken stötte kula. Majken och Saga levererade i längdhopp, och Emma och Smilla bemästrade höjdhoppet. Saga sprang även 60m häck.
Det som gjorde tävlingen ännu mer minnesvärd var det fantastiska teamworket med andra klubbar i Västsvenska. Vi tävlade tillsammans med bl.a. Stenungsund, Hälle och Trollhättan och det blev en dag fylld med glädje, fina prestationer och gemenskap – en succé för IK Orient och Västsvenska distriktet