Tävlingsresultat från helgen som gick!
Bim Paulsson imponerade och vann veteran-SM i 5-kamp i Sollentuna. Grenarna inkluderade 60mh, höjd, kula, längd och 800m. Grenarna gick bra, hon låg långt före de andra (trots en elak knäskada som gjorde höjdhoppet lite kämpigt). Hon vann med god marginal! Grattis Bim!
Samtidigt i Karlstad tog Agustin Hilmersson en sjunde plats i höjdhopp på imponerande 1,95. Gustav Malmqvist (bild nr. 2) från Katrineholm, som tränar med High Jump Academy under ledning av Orients tränare Bertil Ljungqvist, tog en medalj under helgen – ett stort grattis till honom och tränare Bertil! Fint att se gemenskapen över klubbgränserna.
Nästa helg väntar JSM i Örebro med deltagande av Agustin (IK Orient), Anton, Albin, Gustav och Ebba (som tränar med High Jump Academy). Helgen efter det stundar VSM i Varberg med ungefär 10 Orientare som deltar. Spännande tider för Orient!