Ikväll startar vår löpsäsong och alla som vill löpträna i härliga vårkvällarna kan löpträna med oss…och ja, även den mer oerfarne såväl som den erfarna löparen.
Så här ser vårlöpningen ut:

Mån 18.30-19.30
Löpstyrka ute på olika platser runt om i Uddevalla. Vi informerar om var här på Löpglädjesidan innan. Alla kan vara med då du har din egen kropp som belastning och vi joggar lite grand mellan styrkeövningar.

Ons 18.30-19.30
Löpning och löpteknik. Tekniken kan alltid slipas på och övningarna är roliga att utföra och tränar din löpkropp på ett positivt sätt. Vi delar upp i olika grupper gällande löpningen för olika tempon. Vi utgår från olika platser runtom i stan. Info här på Löpglädjesidan.

Lör 10.00-ca 11.00 (beroende på sträcka)
Löpning för att som vill springa och njuta i grupp. Vi springer olika sträckor och olika fort och ofta är vi uppdelade i en gå/joggagrupp, en 5 km grupp, en 8-9 km grupp och en 14 km grupp. Vi springer ofta i skog och mark på olika ställen runt om i Uddevalla.

För att delta kan du betala per gång, 40 kr. Köpa 10 kort för 300 kr eller köp ett vår och sommarkort för 750 kr och betala 25 kr/gång. Vi tar swish.
Lördagar är alltid gratis för alla.

IK Orient löpgrupper bygger på löpglädje, löpgemenskap och utveckling. Du är varmt välkommen, prova får man göra under en vecka.

Löpledarna hoppas få se dig på träningen.