Friidrottsskolan är slut för denna gång. Vilken vecka vi har haft!  Så många glada barn och ungdomar vi fått träffa varje dag, som är med och provar på olika grenar, vågar utmana sig själva och lär känna nya kompisar. Friidrotten fångade verkligen många!
Idag, torsdag, blev det äntligen dags för den traditionella vattenstafetten! Denna stafett avslutar vi med varje friidrottsskola. De fyra grupperna blandades och bildade 3 nya lag. Tillsammans skulle de nu frakta vatten från en till en annan med hjälp av en mugg! Mycket skratt och kämparglöd! Efter stafetten blev det vattenkrig, detta var MYCKET populärt. Alla skvätte på alla!
Alla 10 ledare och Helén tackar för 4 fantastiska dagar, det har varit superkul! Vi kommer tillbaka med en friidrottsskola även nästa sommar, var så säkra på det!
Vill man börja träna hos oss i IK Orient så vore det jättekul! Vi kommer att köra igång flera nya grupper till hösten. In och anmäl på vår hemsida! Länk till anmälan har ni här.