Lite uppdatering på tävlingsfronten!
Den senaste tiden har det tävlats på flera håll, vi börjar med ”Tfik Inne” där vi hade flera Orientare på plats.
Jesper Simonsson sprang in ett nytt årsbästa på 60m (7.42), nytt pb blev det sedan på 200m (23.67) vilket gav en fin 2:a plats. Christoffer Andersson sprang också ett snabbt 60m lopp vilket gav ett nytt pb (7.87). I finalen på 60m satte Saga Drottz nytt pb på 60m, 8.21 och blev 4:a, Klara Håkansson sprang ett fint lopp även hon och kom in på tiden 8.47. Bra jobbat!
60m sprang även Maja Karlsson (nytt pb 8.58), Ella Flodman (nytt pb 9.22) och Emma Reuterberg (nytt pb 8.91). Fantastiskt allihop!
Klara och Maja satte även nytt pb på 200m. Vi hade en hel drös tjejer som hoppade längd, Elin Giebat hoppade 5.21 (nytt pb) och vann, Saga kom 2:a på 5.02. Fina hopp fick vi även av Emma, Wilma Zetterström och Maja.
På plats denna dag var även många av våra yngre IK Orientare, bl.a Ellie Lageskog som bl.a. sprang 60m och hoppade längd. En stor skara från 12/13-grupperna var också på plats. De både sprang och hoppade! Härligt att se gemenskapen bland alla Orientare. Det hejas på varandra och man stöttar i alla lägen!
Väl kämpat alla Orientare!
Fler resultat finns att ta del av på Tfik hemsida.