I fredags höll vi vår årliga julavslutning och vilken fantastisk kväll det blev! Otroligt roligt att se så många barn och vuxna på plats! Över 100 barn deltog i tävlingen och denna kväll bjöds det på femkamp och vår traditionella julgransstafett!
Femkampens grenar var: hoppa tomtesäck, polkagrisar på rymmen, paketinslagningen, 2 x 200m julstjärnelöpning och balansera skumtomte. Det blev sedan dags för julgransstafetten, här gällde det att på snabbast tid klä en julgran med julkulor och glitter. Det hejades förfullt både av lagen och alla föräldrar som var där och tittade på!
Efter stafetten var det fika och sedan prisutdelning. Vann hela tävlingen gjorde lag 5, den stora guldiga vandringspokalen hissades upp och jubel utbröt! Grattis lag 5 och bra kämpat alla andra lag, ni var alla grymma!
Vi hade också en hel del prisutdelningar under kvällen, priser där ni där hemma har kunnat vara med och påverka! Här har vi vinnarna för detta år!
Årets förälder Andreas Sylvan
Årets ledare Tommy Dahlbom
Årets kamrat Majken Andersson
Årets träningsflitiga Ida Skälegård
Årets funktionär Jacob Helsing
Årets prestation Elin Giebat
Bästa utklädnad gick i år till Frida Larsson, ledare i en av våra barngrupper!
Stort tack till alla som var med och gjorde denna kväll så fantastisk som det bara går! Vi är en otrolig förening, och jag är så stolt över att vara en del av den. Ni bidrog med så mycket skratt och kämparglöd i fredags, fin gemenskap och härlig stämning bland alla. Precis så det ska vara!