Låt oss presentera nästa SM-Partner in till vårt Friidrotts SM. Det är inte vilket företag som helst! Ny partner till Friidrotts SM 2024 är IKEA. Vi är fantastiskt glada över att kunna presentera IKEA som nya partner till oss. IKEA behöver nog inte någon närmare beskrivning då vi tror att de flesta känner till vad dem gör.
Men vad många kanske inte känner till är att IKEA har en företagsavdelning som jobbar direkt mot företag och hjälper till att skapa nästa fantastiska kontor eller arbetsplatser. Tusen tack till Malin Hansson och Sofia Eng samt Erik Hermansson för ert fantastiska engagemang för Friidrotts SM!
Vi välkomnar er in i vår växande Friidrottsfamilj!
Vill Du göra som IKEA? Bli en del av Friidrotts SM 2024?! Tveka då inte att ta kontakt med Patric Westdahl eller Alexander Rahm Johansson för att få mer information!