I helgen är det förbundsårsmöte med svenska friidrottsförbundet.
På plats är hela svenska friidrottsförbundet och 96 delegater från hela friidrottssverige, för att genomföra ordinarie årsmöte och utveckla svensk friidrott. Under lördagen presenterade vår fantastiska LOK-grupp hur genomförandet av vårt Friidrotts SM kommer att vara och vilka förhoppningar vi hoppas kommer ur arrangemanget, såväl sportsligt som kunskapsmässigt. Förbundet presenterade också att Friidrotts SM 2026 till delades Uppsala, stort grattis till er!
Från IK Orient var ordförande och SM-general Alexander Rahm, tävlingsledare för SM Gustav Magnusson, VEMP-ansvarig Lotta Rahm och marknadsansvarig Patrik Westdahl.
Hittills är samtliga gäster både nöjda och imponerade över IK Orient och Uddevalla Kommuns samarbete kring förbundsårsmötet och SM.
Riktigt roligt!