Under helgen som gick deltog Elin Giebat i en mångkampsträff med PC (Prestationscentrum) Mångkamp i Sollentuna. Helgen inleddes med en genomgång av säsongen, följt av ett inspirerande föredrag av svenska rekordhållaren Niklas Wiberg. Lördagen bjöd på intensiva träningspass med fokus på häck och kula på förmiddagen, följt av hopptester och spjut på eftermiddagen. Efter en gemensam middag väntade en rolig simhoppsaktivitet i badhuset under kvällen. Söndagen började med ett utmanande styrke- och backpass innan helgen avslutades med en trevlig gemensam lunch. Träffen samlade ett stort antal aktiva deltagare från 15 år och upp till seniorer, där t.ex. Fredrik Samuelsson var med och körde träningspassen. Sammantaget var det en fantastiskt bra, inspirerande och rolig helg fylld med gemenskap och idrottsprestationer.